Producten

Welkom


Doordat er vanuit de particuliere sector steeds meer vragen zijn gekomen om rechtstreeks bij te kunnen dragen aan dit initiatief, wordt middels deze webshop nu ook de mogelijkheid geboden om als particulier Plantee aan te kunnen schaffen.

Bedrijven kunnen ons rechtstreeks benaderen zodat wij geheel vrijblijvend een offerte kunnen uitbrengen. Bij interesse in een eigen label kan er ook gebruikt gemaakt worden van het tabblad 'Eigen label'

 Het concept 'teefortree' is gekoppeld aan deze 'tee' welke verkocht wordt onder de merknaam Plantee. Het meegeleverde 'tree planting certificate' garandeert dat daadwerkelijk een boom geplant wordt in gebieden waar dit hard nodig is.

Dit betekend dat deze 'tee' mensen in Zuid Amerika, Afrika en Azië helpt hun aangetaste leefomgeving te herstellen en hen voorziet van een betere toekomst. Voor hen en de komende generaties. Voor meer uitleg over dit product, nodig ik u uit op onze website: www.teefortree.com

Het is uniek in de wereld en ook u kunt echt een groot verschil maken voor mens en natuur door de aanschaf van 'Plantee'!